Taidokkaat

Me Taidokkaat

Sini Havasalo

Huumorintajuinen ja tarmokas Sini on Taidokkaiden puheenjohtaja.

Sini tarjoaa palveluita sekä yrityksille että kotitalouksille. Hän on ystävällinen ja reipas asiakaspalvelun ammattilainen. Yritykset voivat vuokrata Sinin avukseen Taidokkaiden henkilöstövuokrauksen kautta esimerkiksi asiakaspalveluun lounasravintolaan tai kahvilaan.

Kotitalouksille Sini tarjoaa kotipalvelutyötä, joista voi saada kotitalousvähennyksen. Sinin erikoisosaamista ovat yksilölliset teemakakut. Nyt voit tilata Taidokkailta kakut juhlaan kuin juhlaan! Voit tilata kakun suoraan tekijältä 040 531 7116 tai sini.havasalo@taidokkaat.fi.

Jos olet kiinnostunut osuuskuntamme toiminnasta, ole mielihyvin yhteydessä puheenjohtajaamme.

 


Sarita Tanskanen

Sarita tarjoaa osuuskunnassamme monipuolista kotitaloustyötä. Luotettavan ja vastuuntuntoisen Saritan voit tilata esimerkiksi tekemään ikkunoiden pesua tai siivousta. Työssään Sarita osaa taidokkaasti huomioida asiakkaan tilanteen ja tilauksen.

Kotipalvelutyöstä voi hakea kotitalousvähennyksen.

Asiakaspalveluhenkinen Sarita on myös yritysten käytettävissä Taidokkaiden henkilöstövuokrauksen kautta.

Sarita on koulutukseltaan meikkaaja-maskeeraaja. Hän tekee tilauksesta esimerkiksi juhlameikin tärkeään juhlaasi. Saritan tavoitat numerosta 044 0408816 tai sähköpostitse sarita.tanskanen@taidokkaat.fi

 


Taina Ojanen

Taina tarjoaa osuuskuntamme kautta kotiparturin palveluita. Hiustenleikkuu sujuu ammattitaitoiselta ja ystävälliseltä Tainalta joustavasti ja kiireettömästi asiakkaan kotona tai palvelutalossa.

Taina on luonteva kaikenikäisten asiakkaiden kanssa aina vauvasta vaariin. Kotiparturin palvelu sopii loistavasti myös hajuste- ja kemikaaliallergikoille.

Tainan tavoitat parhaiten soittamalla 040 8358735.

 

 

 

 


Päivi Parviainen

Artesaani, sisustustekstiili
Facebook.com/taidokkaatkudelmat
Äitiyslomalla

 

 

 

 

 

 


Minna Uusineva

Ohjaaja artesaani, ompelija, floristi.
Yhteystiedot: 040 5177697 / minna.uusineva@taidokkaat.fi.

 

 

 

 

 

 

 


Arja Loukola_MG_3079

Arja tarjoaa osuuskuntamme kautta psykoterapia- ja työnohjauspalveluja yksityisille ja yhteisöille. Arjalla on myös kokemusta ihmissuhteisiin liittyvistä ryhmänohjaajan tehtävistä. Hän on toiminut oman alansa kouluttajana ja luennoitsijana.
Aktiivisella ja lempeän avarakatseisella Arjalla on taustanaan pitkä työura sosiaalitoimen tehtävissä. Hän on toiminut sosiaalityöntekijänä lastensuojelussa, päihde-, kehitysvamma- ja vanhustyössä sekä johtotehtävissä sosiaalialan laitoksissa. Hänellä on siis paljon kokemusta selvittää asiakkaansa tilannetta laajemminkin ja auttaa tarvittaessa erilaisten hakemuslomakkeiden täyttämisessä.

Kysy lisää palveluista soittamalla Arjalle 050 4378156 tai lähettämällä sähköpostia arja.loukola@taidokkaat.fi

 


Lauri Heinonen_MG_3012

Lauri tarjoaa palveluitaan sekä yrityksille että kotitalouksille.

Yhteistyökykyisen ja tunnollisen Laurin voit palkata yritykseesi joustavaksi kiireavuksi, kun tarvitset varastotyöntekijää tai työsuorituksia tuotantotyössä, esimerkkinä koneenkäyttö ja kokoonpanotyöt. Kokemusta löytyy myös rengasasennuksista.

Laurin työkokemuksen saat käyttöösi lisäksi musiikin saralla, tapahtumien järjestäminen, roudaus ja soittotaito kuuluvat Laurin vahvuuksiin.

Kotitaloutesi kiinteistönhoidollisiin, kotitalousvähennykseen oikeuttaviin tehtäviin Lauri on mies paikallaan ja erityisosaamiseen kuuluu muun muassa läheistesi hautakivien suoristaminen ja huoltaminen.

Lauriin voit ottaa yhteyttä puhelimitse 050 300 8656 tai sähköpostitse info@taidokkaat.fi

 


Timo Heinonen

Kätevän ja vastuuntuntoisen Timon voit palkata sekä kotitalouteesi tai yritykseesi esimerkiksi sähkö, – elektroniikka, – metalli- ja puualan töihin. Yrityksesi sesonkiaikoina Timo tarjoaa joustavasti kiireapua.

Häneltä sujuvat niin kiinteistönhoidon tehtävät, joihin saat kotitalousvähennyksen, kuin kalusteiden asennus- ja korjaustyöt. Pienet sähkötyöt, joissa ei vaadita sähköurakoitsijaa, ovat hänellä myös hallussa.

Timo tarjoaa lisäksi ongelmanratkaisu- ja tiedonhakuapua esimerkiksi tietokoneiden ja viihde-elektroniikan ohjelmisto- ja laiteasennuksiin tai tekee ne kotonasi.

Yrityksille ja yhteisöille Timo vuokraa äänentoistolaitteet ja tarjoaa äänimiehen ja/tai musiikkialan logistiset palvelut.

Monipuolisesti taidokkaan ja huumorintajuisen Timon tavoitat numerosta 044 301 6033 tai sähköpostitse timo.heinonen@taidokkaat.fi

 


Jarmo Lehdonmäki_MG_3020

Jarmo tarjoaa osuuskunnassamme omakotitalojen ja mökkien pihojen kiinteistönhoitopalvelua vanhemmille ikäryhmille, aina pienistä ulkomaalauksista ja nurmikon leikkuusta erilaisiin puutarhatöihin. Apua saat myös pieniin hitsaus- ja korjaustöihin sekä autonpuhdistuksiin ja -vahauksiin. Kokemusta löytyy lisäksi kuorma-auton ja traktorin ajotaidosta.

Muihin kotitalouksille tarkoitettuihin palveluihin kuuluvat muun muassa verolomakkeiden täyttöapu ja kaupassakäyntiapu.

Jarmolla on pitkä työkokemus metalli- ja paperiteollisuuden parista, joten hänet voit palkata kiireavuksi tuotannollisiin tehtäviin kuten kokoonpanoon sekä trukinajoon ja lähettämötyöhön. Työurallaan yritysten työntekijöitä tiimityöskentelyyn perehdyttäneenä ihmisenä Jarmolla on aina tavoitteenaan tarjota palveluitaan asiakasta tarkoin ja harkitusti kuunnellen; vain tällä tavoin työn voi tehdä niin hyvin, että asiakas on tyytyväinen ja tilaa töitä jatkossakin.

Ystävällisen, selkeäsanaisen ja tunnollisen Jarmon tarjoamista palveluista ja kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä voit kysyä lisää puhelinnumerosta 040 743 9037 tai sähköpostitse jarmo.lehdonmaki@taidokkaat.fi

 


Raija Viinikka_MG_3070

Raija tarjoaa iloisen ja rauhallisen pätevällä otteella palveluita erityisesti ikäihmisten ryhmätoimintaan.

Raija on terveydenhuoltoalan ammattilainen ja suorittanut Senioripysäkki-ryhmänohjaajakoulutuksen. Hän ohjaa valtakunnallisen mallin mukaisia, maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia, yli 60-vuotiaille tarkoitettuja keskusteluryhmiä, jotka kokoontuvat 15 kertaa 1,5 tunnin ajan kerran viikossa. Ohjaajan lisäksi ryhmässä on 5-10 henkilöä.

Senioripysäkki on HelsinkiMission seniorityön kehittämä ryhmäterapiasovellus, jonka tavoitteena on ikääntyneiden psykososiaalisten ongelmien lieveneminen. Ongelmat voivat liittyä eläkkeelle jäämiseen, puolison kuolemaan, yksinäisyyteen, omaan tai läheisen sairastumiseen, ihmissuhteisiin tai yllättäviin kriisitilanteisiin. Mielenvireyden ja henkisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ryhmän vuorovaikutuksella on suuri merkitys.

Kysy lisää Raijalta 040 731 5018 tai lähetä sähköpostia raija.viinikka@taidokkaat.fi

 


Hannu Rahkola_MG_3037

Aktiivisesti ja juurevalla tyylillään töihin tarttuvalla Hannulla on vankka kokemus työnjohdosta ja asiakaspalvelusta logistiikan alalta. Hänet voit palkata kiireavuksi esimerkiksi yrityksesi inventaarioihin. Mottonaan Hannulla on ”Kuule sie vänskä, mis sie tarviit oikein hyvää miestä, täs siul o sellanen”.

Kotitalouksille kädentaitaja Hannu tekee kotitalousvähennykseen oikeuttavia pikkuremontteja sisällä ja puutarhassa. Jos siis tarvitset esimerkiksi taloosi uuden terassin tai vanhan kunnostuksen, tai haluat vaikkapa uudet kukkalaatikot tai aidan, niin soita Hannulle 0400 679 987  tai lähetä sähköpostia hannu.rahkola@taidokkaat.fi

 

 


Olli-Pekka Palvio_MG_3049

Yhteistyökykyinen ja luotettava Olli-Pekka tarjoaa pitkän työkokemuksensa pohjalta rakennuspalveluja ja kiinteistöhuoltoa sekä kotitalouksille että yrityksille.

Olli-Pekan voit palkata rakennusyritykseesi vaikka kiireavuksi esimerkiksi putkisaneerauksiin ja piikkaustöihin.

Kotitalouksille Olli-Pekka tekee pieniä kotitalousvähennykseen oikeuttavia remontteja, kuten sisä- ja ulkomaalauksia, laminaattiasennuksia ja apuvälineiden asennuksia. Hän myös rakentaa tarpeidesi mukaan vaikkapa terassin tai roskakatoksen.

Kotitalouksien kiinteistöhoitotehtävistä Olli-Pekka hallitsee pihapuiden kaadot, pensasaitojen leikkuut, pihakivetysten rakentamisen ja räystäitten puhdistukset lumitöitä unohtamatta.

Tarvitessasi monitaitoista ja kokenutta rakennusmiestä soita Olli-Pekalle numeroon 040 537 3347 tai ota yhteyttä sähköpostitse op.palvio@taidokkaat.fi


Anssi Ahoniemi_MG_3033

Ystävällinen ja yhteistyökykyinen Anssi on koulutukseltaan merkonomi, ja toimii Taidokkaiden ”lähettiläänä”.

Hän tulee mielellään kertomaan Taidokkaista, osuuskuntatoiminnasta ja osatyökykyisten työllistymisestä osuuskunnassa. Esittelyn aiheesta voivat tilata esimerkiksi erilaiset yhdistykset ja järjestöt.

Anssiin voit olla yhteydessä myös liittyen Taidokkaiden tekemään vapaaehtoistyöhön.

Ota yhteyttä sähköpostitse anssi.ahoniemi@taidokkaat.fi

 


Veli-Pekka Riihikoski_MG_3068

Avulias Veli-Pekka tarjoaa joko kotitaloutesi, yrityksesi tai yhteisösi käyttöön erittäin kattavan IT-tuen- ja tietokonehuollon palvelupaketin. Veli-Pekka auttaa tietokoneen ongelmissa niin etänä kuin paikan päällä silloin, kun tietokoneesi ei suostu yhteistyöhön tai tarvitset erityyppisiä asennus- ja huoltopalveluja.

Osa Veli-Pekan toimialan töistä oikeuttaa kotitalousvähennykseen ja häneltä saat aina kaikissa tilanteissa ystävällistä, selkeää ja tunnollista palvelua.

Ota yhteyttä Veli-Pekkaan puhelimitse 050 520 5505 tai sähköpostilla vp.riihikoski@taidokkaat.fi

 


Martti Saartila_MG_3053

Vastuuntuntoisella, näppiensä likaantumista pelkäämättömällä sekä urheilullisella Martilla on nuorehkosta iästään huolimatta jo viidentoista vuoden kokemus autojen perushuolloista, remonteista ja korinkorjauksista. Metallialan koulutuksen saaneena hän hallitsee kaikki verstaalta löytyvät työkalut ja saa tulosta aikaan myös yksinkertaisimmillakin laitteilla.

Mekaanisten, sähköisten, pneumaattisten sekä käsityökalujen käytöstä on tullut jo osa arkea; laaja-alainen hitsaustaitokin on hänellä hallussa.

Martin voit palkata tekemään vaikkapa autosi vuosihuollon ja laittamaan sen siihen kuntoon, että katsastajakin sen hyväksyy. Tarpeesi mukaan hän voi viedä autosi myös katsastettavaksi.
Lisäksi hän tarjoaa yrityksille kiireapua ajoneuvojen huoltoihin.

Kiinteistöhoidon ja hyvinvointi- sekä turvallisuusalan töistä Martilla on myös kokemusta, ja armeijassa ollessaan hän hankki sotilaspoliisin koulutuksen.

Lisätietoa Martin monipuolisista palveluista saat soittamalla 0400 979 400 tai lähettämällä hänelle sähköpostia osoitteeseen martti.saartila@taidokkaat.fi